Hoppa till innehållet

Företagare som borgar för företagares framtid

Nyheter från Garantia

-Vi är i en expansiv fas

Om det och mycket annat som rör vår verksamhet kan du läsa om i Intervju med vår verksamhetsledare Caroline Nyström , Affärsliv24 Västerbottens Kuriren, november 2018.

Digital ansökan

Under oktober 2018 lanserar vi vår digitala ansökning- och ärendefunktion för borgen och medlemskap i Garantia. Enklare, tryggare och smidigare för våra företagare. En av flera pågående utvecklingssatsningar som i Garantia. Nästa kommer att handla om en helt ny finansiell tjänst. Logga in för ansökan.

Tillväxtdag i Tärnaby - Rakt på sak!

Välkommen till en inspirerande dag för dig som småföretagare! Ta tillfället att inhämta ny kunskap, lyssna till intressanta föreläsningar och lär känna viktiga samarbetspartners den 5 december i Tärnaby. Finansiering står i blickpunkten. Anmäl dig här.  Arrangör Sparbanksstiftelsen Norrland.

Vattenfall och Garantia förbättrar vindkraftsstöd till lokalt företagande


Vattenfall har i likhet med de flesta vindkraftsaktörer utgett löften om en så kallad vindpeng, stöd till lokal utveckling (SLU), i samband med etablering av nya vindkraftsparker. Vattenfall inleder nu ett samarbete med Garantia och förbättrar stödet till lokalt företagande samtidigt som föreningsstödet fortsatt finns kvar. En modell har utvecklats som ska ge ökade finansiella förutsättningar för att starta företag eller utveckla befintliga i vindkraftsparkernas närområden och på så sätt generera värdefulla arbetstillfällen. Läs mer i pressmeddelandet.