Hoppa till innehållet

Företagare som borgar för företagares framtid

Brittas Pensionat och Treehotel

I Harads hittar du ett unikt pensionat, ett familjeföretag som välkomnar sina gäster på ett personligt och genuint sätt med inredning från 30 -och 50-tal samt avkopplande utsikt över Lule älv och reslig tallskog. 
Det var dock nära att Pensionatet och starten av ett nytt företag inte blivit verklighet. Då hade ej heller en unik trädhotellsupplevelse högt uppe i norr, Treehotel, sex år senare kunnat realiseras. Harads finns numera på den internationella kartan för turism i Sverige.

Vi hade aldrig kunnat starta vårt företag i Harads, med de investeringar som krävdes initialt, utan borgen från Garantia

-Ingen finansiär trodde först på oss och vår affärsidé med Harads som geografisk utgångspunkt, berättar Britta Jonsson Lindvall, grundare och vd. Med hjälp av Garantias borgen som sista pusselbit kunde vi till slut komma igång med investeringar och utveckling av Brittas Pensionat.

-Det blev starten på en lång, arbetsfylld och utvecklande företagsresa för oss som numera inkluderar även internationellt kända och mycket välbesökta Treehotel. 

Namn: Britta Jonsson Lindvall

Ort: Harads

Verksamhet: Familjeföretaget Brittas Pensionat med anor och varm atmosfär från svunna tider samt Treehotel ett unikt trädrumshotell i magnifik natur, designade bland annat av några av Sverigest mest kända arkitekter

Medlem: Sedan 2008

www.brittaspensionat.se
www.treehotel.se